FORMULA 1

To λάθος που κόστισε στον Vettel

GP SPAGNA F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP SPAGNA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Ο Γερμανός έχασε ουσιαστικά την pole position στο τελευταίο chicane.

O Lewis Hamilton πανηγύρισε στη Βαρκελώνη την τρίτη φετινή του pole position, με τη διαφορά από τον δεύτερο Sebastian Vettel να είναι μόλις στα 51 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ενδεικτική του γεγονός πως φέτος, ανεξαρτήτως πίστας ή θερμοκρασιών, Mercedes και Ferrari μάχονται στα ίσια.

Ειδικά για τον αγώνα της Καταλονίας, ο Γερμανός θεωρεί πως θα μπορούσε να ήταν εκείνος στην pole αν είχε αποφύγει ένα λάθος στο τελευταίο chicane.

"Την είχα την pole, την είχα", είπε μέσω team radio μετά το τέλος της προσπάθειάς του, γνωρίζοντας πως είχε χάσει μία σημαντική ευκαιρία καθώς ειδικά στο σιρκουί του Μονμελό που δεν προσφέρεται για προσπεράσματα, η pole position είναι… μισή νίκη!

"Έχω έρθει τόσες φορές εδώ, έχω κάνει τόσους πολλούς γύρους αλλά και πάλι, στο τελευταίο chicane δυσκολεύομαι. Στην πρώτη μου προσπάθεια στο Q3 δεν ήμουν ικανοποιημένος, ήξερα πως θα μπορούσα να κινηθώ ταχύτερα. Η δεύτερη ήταν πολύ καλή αλλά μέχρι το chicane. Συγχαρητήρια στον Lewis", είπε στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις ο Vettel.

Ο πέμπτος αγώνας της χρονιάς αρχίζει στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας την Κυριακή (14/5).

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ