FORMULA 1

Το "ευχαριστώ" του Αλόνσο

Το "ευχαριστώ" του Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο ευχαρίστησε τους οπαδούς του για τη συμπαράσταση μετά το ατύχημα του. Μέσω video είπε πως ήθελε να αγωνιστεί στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης (video).

Φορώντας ένα απλό φούτερ και με φόντο τα κυπαρίσσια ο Φερνάντο Αλόνσο μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά το ατύχημα του στο Μοντμελό την περασμένη Κυριακή (22/2).

Ο οδηγός της McLaren διευκρίνισε πως δεν έχει τραυματιστεί και ανυπομονεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. Θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του και όχι μόνο για τα θερμά μηνύματα υποστήριξης.

" Όπως μπορείτε να δείτε, είμαι απόλυτα καλά. Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στις δοκιμές της Βαρκελώνης αυτή την εβδομάδα, αλλά οι γιατροί συνέστησαν πως πρέπει να περιμένω λίγες μέρες ακόμη. Οπότε θα ξεκουραστώ το σαββατοκύριακο και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη (σ.σ. της αποθεραπείας) την ερχόμενη εβδομάδα. Θα σας δω σύντομα στην πίστα και θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη", ανέφερε στο σχετικό video ο Αλόνσο.

Η διεθνής ομοσπονδία (FIA) διενεργεί έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Από τη McLaren έχουν εκφράσει την άποψη πως το ατύχημα προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι. Πάντως η βρετανική ομάδα δεν γνωρίζει αν ο Αλόνσο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στη Μελβούρνη (15/3).

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ