FORMULA 1

Το επικό βίντεο της McLaren για Alonso

Hungaroring, Budapest, Hungary. .
Sunday 30 July 2017.
Fernando Alonso, McLaren, relaxes in a deck chair in parc ferme after finishing sixth.
Photo: Andrew Hone/McLaren
ref: Digital Image _ONZ1083
Hungaroring, Budapest, Hungary. . Sunday 30 July 2017. Fernando Alonso, McLaren, relaxes in a deck chair in parc ferme after finishing sixth. Photo: Andrew Hone/McLaren ref: Digital Image _ONZ1083 MCLARENMEDIACENTRE.COM

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, η McLaren δημοσίευσε ένα ευφάνταστο video.

Με ένα πολύ έξυπνο video προετοίμασε η McLaren F1 Team το έδαφος για την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας της με τον Fernando Alonso.

Λίγο πριν βγουν τα δελτία Τύπου, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της αλλά και τους υποστηρικτές του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με άκρως χιουμοριστικό τρόπο! Στο video που ετοίμασαν στη βρετανική ομάδα, όλος ο οργανισμός φέρεται να προσπαθεί να μάθει Ισπανία. Κι ακόμα κι όσοι δεν το είχαν σκοπό, αναγκάζονταν να προσαρμοστούν στα… ισπανόφωνα δεδομένα.

Κι αυτό γιατί και η McLaren θέλει τον Ισπανό της! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και συνολικά πέμπτη καθώς ο 35χρονος είχε ένα επεισοδιακό πέρασμα από την ιστορική ομάδα το 2007. Τα τρία χρόνια της νέας συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν πολύ δύσκολα, λόγω της ατυχούς συνεργασίας με τη Honda στο μέτωπο των υβριδικών μηχανών. Όμως από το 2018 η McLaren περνάει στο στρατόπεδο της Renault και όπως φαίνεται και στο video, το κλίμα έχει αλλάξει!

Photo credits: mclarenmediacentre.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ