FORMULA 1

"Το 2017 ο Max θα αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα"

JEREZ DE LA FRONTERA, SPAIN - JANUARY 31:  Max Verstappen of Netherlands and Scuderia Toro Rosso poses with his father Jos Verstappen after unveiling the new STR10 during previews ahead of Formula One Winter Testing at Circuito de Jerez on January 31, 2015 in Jerez de la Frontera, Spain.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
JEREZ DE LA FRONTERA, SPAIN - JANUARY 31: Max Verstappen of Netherlands and Scuderia Toro Rosso poses with his father Jos Verstappen after unveiling the new STR10 during previews ahead of Formula One Winter Testing at Circuito de Jerez on January 31, 2015 in Jerez de la Frontera, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Μπορεί ο Jos Verstappen να μην ήταν ποτέ το κορυφαίο όνομα στη Formula 1, ωστόσο ο γιος του φαίνεται πως διαθέτει τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους του σπορ.

Μπορεί ο πατέρας να μην ήταν ποτέ το κορυφαίο όνομα στη Formula 1, ωστόσο ο γιος φαίνεται πως διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους του σπορ. Ο Jos Verstappen πιστεύει πολύ στον απόγονό του, Max ο οποίο φέτος διάγει τη δεύτερη σεζόν πλήρους εμπλοκής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 με την Scuderia Toro Rosso.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο 18χρονος πιλότος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις πέρσι και έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί κορυφαίες ομάδες του χώρου.

Ο 44χρονος πατέρας του πάντως εμφανίζεται πολύ σίγουρος για το μέλλον του, δηλώνοντας πως το 2017 ο νεαρός Ολλανδός θα βρίσκεται σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος.

" Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της Ferrari, αλλά δεν βιαζόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι του χρόνου ο Max θα βρίσκεται σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Και όταν λέω κορυφαίες εννοώ τη Mercedes, τη Ferrari και τη Red Bull", λέει μετά βεβαιότητας ο Jos Verstappen σε συνέντευξή του στην ισπανική αθλητική εφημερίδα "Marca" για να προσθέσει πως:

" Είναι βέβαιο πως έχουμε αυτές τις τρεις επιλογές. Η πρώτη μας επιλογή όμως είναι η Red Bull. Στην ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον γιο μου και νομίζω πως αυτή θα πρέπει να είναι γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει ο Max αυτή τη στιγμή".

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ