FORMULA 1

Θέλει να δοκιμάσει το NASCAR o Hamilton

Ryan Blaney (21) leads a group of drivers into the first turn during a NASCAR Cup Series auto race at Phoenix International Raceway, Sunday, Nov. 12, 2017, in Avondale, Ariz. (AP Photo/Ross D. Franklin)
Ryan Blaney (21) leads a group of drivers into the first turn during a NASCAR Cup Series auto race at Phoenix International Raceway, Sunday, Nov. 12, 2017, in Avondale, Ariz. (AP Photo/Ross D. Franklin) AP PHOTO/ROSS D. FRANKLIN

Ο Lewis Hamilton είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να λάβει κάποια στιγμή μέρος σε μάχη της δημοφιλούς σειράς αγώνων, ΝASCAR.

Μπορεί το NASCAR να ακούγεται συχνά πλέον σε συνεντεύξεις στον κόσμο της F1, καθώς πολλοί διαμαρτύρονται πως η Liberty Media θέλει να εφαρμόσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού πρακτικές που το θυμίζουν, όμως δεν παύει να αποτελεί ένα άκρως ενδιαφέρον θεσμό.

Παρότι στην Ευρώπη δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού αποτελεί ίσως το Νο1 θέαμα σε πίστα. Ο Kimi Raikkonen έχει λάβει μέρος σε αγώνες μικρότερης κατηγορίας και πολλοί οδηγοί της F1 έχουν βρεθεί εκεί για να δουν από κοντά το θέαμα. Ποια είναι όμως η γνώμη του παγκόσμιου πρωταθλητή Lewis Hamilton για το NASCAR;

"Αυτή τη στιγμή είμαι πλήρως αφοσιωμένος στη Formula 1 αλλά ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να το δοκιμάσω, να κάνω μία guest εμφάνιση ή κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να αποδειχθεί κάτι πολύ ωραίο. Άρα δεν το αποκλείω", είπε ο 32χρονος σε συνέντευξή του στο GQ.

Βέβαια ίσως η πρώτη εμφάνισή του με αγωνιστικό αυτοκίνητο του NASCAR να έρθει νωρίτερα και να μην αφορά τη συμμετοχή σε γύρο του πρωταθλήματος αλλά… κάτι διαφορετικό.

"Θέλω να συμμετέχω στην ταινία Talladega Nights 2 και για να το κάνω, θα πρέπει να βρεθώ μέσα σε αγωνιστικό του NASCAR", είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποκαλύπτοντας πως μπορεί και να τον δούμε στη συνέχεια της δημοφιλούς κωμωδίας με πρωταγωνιστή τον Will Ferrell.

Photo Credits: AP Photo/Ross D. Franklin

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ