FORMULA 1

Θα τρέξει κανονικά στη Σιγκαπούρη ο Alonso

Θα τρέξει κανονικά στη Σιγκαπούρη ο Alonso

H McLaren βάζει τέλος στη φημολογία που ήθελε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή να αφήνει κι άλλο Grand Prix για να τρέξει στα IndyCar.

Η απόφαση του Fernando Alonso να σνομπάρει το Grand Prix του Μονακό για να λάβει μέρος στο φημισμένο αγώνα των 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Όχι μόνο σχετικά με μιμητές στο προσεχές μέλλον αλλά και σχετικά με τις φήμες επανάληψης του εγχειρήματος!

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που ήταν ο καλύτερος rookie του φετινού αγώνα και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές μέχρι τη στιγμή που προδόθηκε από –τι άλλο;- τον κινητήρα της Honda, είπε άλλωστε πως σίγουρα θα επιστρέψει στα IndyCar.

Το θέμα είναι: πόσο σύντομα; Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Ισπανός θα έκανε ξανά το υπέρ-Ατλαντικό ταξίδι μέσα στο 2017, αυτή τη φορά για να τρέξει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην πίστα Sonoma.

Όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να απουσιάσει από άλλο ένα Grand Prix της F1, αυτό της Σιγκαπούρης!

Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. 
Friday 14 April 2017.
Photo: Sam Bloxham/McLaren
ref: Digital Image _W6I8788
Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. Friday 14 April 2017. Photo: Sam Bloxham/McLaren ref: Digital Image _W6I8788 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Δηλαδή έναν ακόμα αγώνα όπου η McLaren-Honda έχει πολλές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της συγκεκριμένης αγωνιστικής διαδρομής που φανερώνει τις αρετές του σασί και κρύβει τις αδυναμίες της υβριδικής μηχανής.

Όμως ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Zak Brown, έσπευσε να δώσει εξ αρχής τέλος στο σενάριο αυτό.

" Είναι εντελώς τρελό αυτό το σενάριο. Θα έπρεπε πρώτα να το ζητήσει από εμάς, γιατί αυτός ο αγώνας διεξάγεται το Σαββατοκύριακο που η F1 τρέχει στη Σιγκαπούρη. Και δεν το έχει κάνει. Είναι ψεύτικη είδηση", είπε ο Brown στο Racer.

Photo credits: McLaren Media Centre

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ