FORMULA 1

Θα στραφεί στη Ferrari η McLaren;

Θα στραφεί στη Ferrari η McLaren;

Δημοσιεύματα από τη γειτονική Ιταλία δίνουν πιθανότητες σε μία αναπάντεχη εξέλιξη που θα ταρακουνήσει το μαγικό κόσμο της Formula 1.

Ένα σενάριο που θα μπορούσε να αποτελέσει… πυρηνική βόμβα για τα δεδομένα της Formula 1, προέκυψε μετά από δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport. Αυτό θέλει τη McLaren να διακόπτει τη συνεργασία της με τη Honda σε ότι αφορά στην παροχή υβριδικών μηχανών και να προχωρά σε συνεργασία-σοκ με τη Ferrari!

Μπορούν δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι να συνεργαστούν; Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού μαρτυρούν πόσο ακραία θα ήταν μία τέτοια εξέλιξη ωστόσο ο συντάκτης του άρθρου, Pino Allievi, δεν μας έχει συνηθίσει σε αερολογίες. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η βρετανική ομάδα προσέγγισε την ιταλική, έστω σε επίπεδο διερευνητικών επαφών!

Δεν αναφέρει την αντίδραση της Scuderia αλλά αν θέλετε, τα παραπάνω πιστοποιούν για μία ακόμα φορά το πόσο απεγνωσμένη είναι η McLaren μετά από τρία τραγικά χρόνια με τη Honda στο πλευρό της. Θα μπορούσε αυτό το σενάριο να αποτελεί μέσο πίεσης προς τη Mercedes που θα ήταν η λογική επιλογή αν/όταν έρθει το διαζύγιο με τους Ιάπωνες; Φυσικά.

Όμως το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον η ιστορική βρετανική ομάδα ψάχνεται και ψάχνεται ανοιχτά για την επόμενη μέρα.

Photo credits: McLaren Media Centre

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ