FORMULA 1

Θα αργήσει η απόφαση του Alonso!

Hungaroring, Budapest, Hungary. 
Saturday 29 July 2017.
Mark Temple, Race Engineer, McLaren, with Fernando Alonso, McLaren.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _R3I2921
Hungaroring, Budapest, Hungary. Saturday 29 July 2017. Mark Temple, Race Engineer, McLaren, with Fernando Alonso, McLaren. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _R3I2921 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Fernando Alonso, μπορεί να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο για να αποφασίσει τι θα κάνει το 2018.

Μπορεί το αρχικό deadline που είχε θέσει ο Fernando Alonso να πλησιάζει στο τέλος του αλλά όσοι περιμένετε μία οριστική απόφαση σχετικά με το τι θα κάνει το 2018, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα.

Ο Ισπανός που είχε ανακοινώσει πως στο τέλος των καλοκαιρινών διακοπών θα αποφασίσει την επόμενη κίνησή του, τελικά δίνει στον εαυτό του λίγο χρόνο ακόμα. Ή καλύτερα, λίγους μήνες.

"Η Formula 1 παραμένει η προτεραιότητα μου, είναι η ζωή μου και ελπίδα μου είναι να κατακτήσω ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αν δεν έχω ένα Project που να μου επιτρέπει να μάχομαι για νίκες, τότε θα κοιτάξω εκτός της F1.

Όμως αυτή είναι μία απόφαση που θα πάρω γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Θα αξιολογήσω όλα τα σενάρια μέχρι τότε", είπε ο Alonso στο ‘The Circuit’ του CNN.

Το συμβόλαιό του με τη McLaren ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε και προφανώς δίνει χρόνο στην ομάδα του να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει στον τομέα του παρόχου υβριδικών μηχανών.

Τρία χρόνια στην ουρά ή το μέσο του grid είναι πολλά για μία ομάδα όπως η Βρετανική και ένας οδηγός όπως ο Ισπανός. Γι’ αυτό αμφότεροι αναζητούν άλλο συνεργάτη, πράγμα που όμως δεν είναι εύκολο.

Αν η McLaren συνεχίσει με τη Honda για μία ακόμα σεζόν, θα είναι αυτή η εξέλιξη καθοριστική για τον Alonso; Θα τον στείλει και το 2018 να μάχεται για τη δόξα στο Indy500;

"Μπορεί να συμβεί. Θα ήθελα να επιστρέψω αλλά ίσως αυτό να μη συμβεί στο άμεσο μέλλον", είπε ο οδηγός από το Οβιέδο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ