Τέλος το Grand Prix Μαλαισίας

Τέλος το Grand Prix Μαλαισίας

Ο φετινός αγώνας στην Κουάλα Λουμπούρ θα είναι ο τελευταίος καθώς το συμβόλαιό της δεν θα ανανεωθεί.

Το Grand Prix της Μαλαισίας θα διεξαχθεί φέτος για τελευταία φορά, καθώς η συμφωνία διεξαγωγής αγώνα στην πίστα της Σεπάνγκ στην Κουάλα Λουμπούρ, διακόπτεται πρόωρα.

Καιρό τώρα διαφαινόταν αυτή η εξέλιξη, υπήρχαν μάλιστα σχετικές δηλώσεις από την κυβέρνηση της ασιατικής χώρας. Όμως πλέον είναι επίσημο: ο φετινός αγώνας θα είναι ο τελευταίος.

Η Μαλαισία μπήκε στο καλεντάρι της Formula 1 το 1999, με την εντυπωσιακή πίστα της Σεπάνγκ να ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο προς την Ανατολή καθώς ακολούθησαν Κίνα, Σιγκαπούρη, Μπαχρέιν, Άμπου Ντάμπι.

Όμως παρότι αρχικά είχε δικό της οδηγό, ποτέ δεν απέκτησε αγωνιστική παιδεία, οι κερκίδες ήταν άδειες και γενικά κρίνεται πως όλα αυτά τα χρόνια πήρε όση προβολή ήθελε μέσω της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η παραπάνω εξέλιξη δεν θα επηρεάσει αρνητικά το καλεντάρι του 2018 καθώς όπως ανακοινώθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες της F1, τη Liberty Media, τη θέση της Μαλαισίας θα πάρει η Γερμανία. Παράλληλα έχουμε και την επιστροφή της Γαλλίας στο πρόγραμμα άρα αναμένεται να έχουμε 21 Grand Prix.

photo: pirelli press area

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24