FORMULA 1

Τέλος ο Palmer, από τώρα στη θέση του ο Sainz

Jolyon Palmer (GBR) Renault Sport F1 Team.
Chinese Grand Prix, Friday 7th April 2017. Shanghai, China.
Jolyon Palmer (GBR) Renault Sport F1 Team. Chinese Grand Prix, Friday 7th April 2017. Shanghai, China. RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM

Η αλλαγή φρουράς στην εργοστασιακή ομάδα της Renault έρχεται άμεσα και όχι στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Το Grand Prix Ιαπωνίας θα είναι και το τελευταίο του Jolyon Palmer.

Το Grand Prix Ιαπωνίας θα είναι και το τελευταίο του Jolyon Palmer ως επίσημος οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Renault! Ο Γάλλοι ανακοίνωσαν πως η αντικατάστασή του από τον Carlos Sainz που αναμενόταν να λάβει χώρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα γίνει άμεσα, αρχής γενομένης από το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Από την πλευρά του ο Ισπανός απελευθερώνεται πρόωρα από τη Scuderia Toro Rosso, όμως όπως είναι ήδη γνωστό, θα αγωνίζεται έως το τέλος του 2018 στη Renault ως… δανεικός, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Red Bull.

Τα παραπάνω επαναφέρουν στο κόκπιτ της Toro Rosso τον Daniil Kvyat που είχε μπει στα… pit από την ιταλική ομάδα ενώ ο Pierre Gasly θα σταθεροποιηθεί στο έτερο μονοθέσιο της, αφήνοντας στην άκρη τη διεκδικήσει του τίτλου στη Super Formula. Κι αυτό διότι ο τελευταίος γύρος του συγκεκριμένου θεσμού, συμπίπτει με το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Το ιαπωνικό Grand Prix θα είναι ο τελευταίος αγώνας μου με τη Renault. Ήταν μία σεζόν γεμάτη προκλήσεις και έχω περάσει πολλά αυτά τα τρία χρόνια, ήταν όμως ένα ξεχωριστό ταξίδι με την ομάδα. Μπορώ να κοιτάξω με περηφάνια όσα έκανα στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, τον πρώτο μου βαθμό στη Μαλαισία και φυσικά την καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, την έκτη θέση φέτος στη Σιγκαπούρη», είπε ο Palmer που καλείται να αναζητήσει νέα ομάδα ενόψει 2018.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ