FORMULA 1

Τέλος ο Haryanto, στη θέση του ο Ocon!

Τέλος ο Haryanto, στη θέση του ο Ocon!
MANOR RACING

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης 10/8 η Manor Racing, ενημέρωσε ότι ο Ινδονήσιος πιλότος Rio Haryanto χάνει τη θέση του οδηγού.

« Έλλειψη χρημάτων... στάση εμπορίου». Αυτό ισχύει στην περίπτωση του 23χρονου Rio Haryanto που δεν θα τον δούμε σε άλλους αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος της Formula 1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης 10/8 η Manor Racing ενημέρωσε ότι ο Ινδονήσιος πιλότος χάνει τη θέση του οδηγού λόγω του ότι « απέτυχε να τηρήσει τις υποχρεώσεις του συμβολαίου του».

Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα ως τρίτος οδηγός καθώς « παραμένει αξιοσέβαστο μέλος της ομάδας», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο αγωνιστικός διευθυντής της Manor, Dave Ryan. « Του έχουμε προσφέρει ρόλο τρίτου οδηγού στην ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Ευελπιστούμε ότι θα αποδεχθεί αυτήν την πρόταση», πρόσθεσε.

Ο Haryanto έκανε φέτος το ντεμπούτο του στη Formula 1 εξασφαλίζοντας μια θέση οδηγού στη Manor χάρη στη μεγάλη οικονομική υποστήριξη που είχε από την κυβέρνηση της Ινδονησίας. Ωστόσο, μετά τον αγώνα της Ουγγαρίας υπήρξαν προβλήματα, με το management του Ινδονήσιου πιλότου να ενημερώνει πως δυσκολεύεται να τηρήσει τις υποχρεώσεις που προβλέπονται βάσει συμβολαίου.

Στη θέση του ο Ocon

Τέλος ο Haryanto, στη θέση του ο Ocon!

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο DTM με την Mercedes-AMG και παράλληλα ήταν τρίτος οδηγός της Renault Sport F1. Θεωρείται από τα νέα μεγάλα ταλέντα του χώρου, έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα της F3 το 2014 και αυτό του GP3 την επόμενη χρονιά.

Το αγωνιστικό του ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Spa στο πλαίο του βελγικού Grand Prix που διεξάγεται στις 28 του μηνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Γύρους επίδειξης θα κάνει η KTM στο Spielberg
Πόσες Bugatti Chiron κόστισε ο Paul Pogba;
Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ