FORMULA 1

Ταχύτερος ο Hamilton στην πρώτη μέρα δοκιμών

2017 Bahrain In-Season Testing - Day 1, Steve Etherington
2017 Bahrain In-Season Testing - Day 1, Steve Etherington DAIMLER AG

Ο Lewis Hamilton σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο τεστ του σιρκουί του Σακχίρ.

Μπορεί το Grand Prix του Μπαχρέιν να αποτελεί παρελθόν, όμως οι ομάδες της Formula 1 παρέμειναν στο σιρκουί του Σακχίρ για δύο ημέρες δοκιμών εξέλιξης. Δώδεκα οδηγοί έλαβαν μέρος στην πρώτη ημέρα αυτής, με τον Lewis Hamilton να είναι αυτός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο.

Ο οδηγός της Mercedes ανέκαμψε από τα προβλήματα στα ηλεκτρικά της W08 EQ Power+ το πρωί και με τη μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli, σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.31.358 και ήταν κατά 6 δέκατα ταχύτερος του ανταγωνισμού. Η δεύτερη καλύτερη επίδοση ανήκε στον δοκιμαστική της Ferrari, Antonio Giovinazzi, ενώ το Top3 συμπλήρωσε ο Daniel Ricciardo για λογαριασμό της Red Bull Racing.

Ο Αυστραλός αντιμετώπισε προβλήματα με την υβριδική μηχανή της Renault ενώ στη λίστα των απροόπτων βρισκόταν και ο πρωτοεμφανιζόμενος Sean Gelael, με θέματα στα ηλεκτρικά του μονοθεσίου της Scuderia Toro Rosso. Ο Oliver Turvey δεν έφερε τύχη στη McLaren-Honda, η διαρροή υγρών στο σύστημα ERS μετά από μόλις δυο γύρους, τον κράτησε θεατή σχεδόν όλη την ημέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Marcus Ericsson της Sauber ήταν ο μόνος που έσπασε το φράγμα των 100 γύρων ενώ ο Sebastian Vettel ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα για λογαριασμό της Pirelli, δοκιμάζοντας τα ελαστικά προδιαγραφών 2018.

Αναλυτικά οι χρόνοι:

Ταχύτερος ο Hamilton στην πρώτη μέρα δοκιμών

Photo Credits: Mercedes F1 media

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ