Τα grid kids αντικαθιστούν τα grid girls

Τα grid kids αντικαθιστούν τα grid girls

Το τέλος των grid girls ανοίγει τον δρόμο σε παιδιά να βρεθούν δίπλα στους ήρωές τους και τα μονοθέσια της Formula 1 ως grid kids.

Η Formula 1 προγραμματίζει να αντικαταστήσει τις σέξι παρουσίες στις πίστες των αγώνων πριν από την εκκίνηση με ένα διαφορετικού τύπου πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει παιδιά, ώστε "να γίνει η τελετή πριν από τους αγώνες ένα πιο σχετικό και ενδιαφέρον θέαμα για το κοινό, ειδικά για τους νεαρότερους φιλάθλους".

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον θηλυκά μοντέλα για την προώθηση προϊόντων στο περιθώριο των αγώνων.

Με κοινή ανακοίνωσή τους, FIA και F1 Group εξήγησαν ότι τη θέση τους θα πάρουν παιδιά που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα karting ή τζούνιορ κατηγορίες, που θα επιλέγονται "χαριστικά ή με κλήρωση" από τις εθνικές αρχές του αθλήματος.

"Η Formula 1 αποτελεί την κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το όνειρο κάθε νεαρού οδηγού που συμμετέχει στα τζούνιορ είναι να φτάσει στην κορυφή της πυραμίδας, από το karting μέχρι την F1. Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι να φέρουμε το όνειρό λίγο πιο κοντά, δίνοντας στους μελλοντικούς πρωταθλητές του αθλήματός μας την ευκαιρία να σταθούν δίπλα στους ήρωές τους στο grid, πριν από την εκκίνηση των αγώνων", ανέφερε ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η F1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Το Sport24.gr αποχαιρετά τα Grid girls

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24