FORMULA 1

Τα διαθέσιμα ελαστικά για το GP Ρωσίας

Τα διαθέσιμα ελαστικά για το GP Ρωσίας
LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα ακριβώς τι σετ έχουν μείνει σε κάθε οδηγό για τον σημερινό (30/4) αγώνα στο Σότσι της Ρωσίας στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Η ώρα της πέμπτης μάχης του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 πλησιάζει και η αγωνία έχει ανέβει στο κατακόρυφο. Ο χθεσινός (29/4) θρίαμβος της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ρωσίας προϊδεάζει για έναν αγώνα με ενδιαφέρον, σε ένα σιρκουί στο οποίο η Mercedes έως τώρα είναι ανίκητη.

Όπως είναι σαφές από το προηγούμενο διήμερο, η διαχείριση των ελαστικών αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Παρότι η φθορά τους δεν είναι πολύ μεγάλη στη συγκεκριμένη αγωνιστική διαδρομή, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όντως θα επιλέξουν όλοι στρατηγική ενός pit stop – με τις προσομοιώσεις της Pirelli να κάνουν λόγο για ιδανική επιλογή την αλλαγή από την πάρα πολύ μαλακή γόμα ελαστικών (με τα μωβ διακριτικά), στην πολύ μαλακή (με τα κόκκινα διακριτικά) στον 26ο εκ των 53ων γύρων.

Διαθέσιμη είναι και η μαλακή γόμα αλλά δύσκολα θα δούμε κάποιων εκ των πρωταγωνιστών να την επιλέγει. Οι οδηγοί των Ferrari και Mercedes που έχουν κάνει κατάληψη στις δύο πρώτες σειρές εκκίνησης και αναμένεται να διεκδικήσουν τη νίκη, έχουν στη διάθεσή τους από ένα σετ μαλακής γόμας, δύο πολύ μαλακής και τρία πάρα πολύ μαλακής. Η μοναδική διαφοροποίηση είναι πως στη super soft γόμα, τα ασημί βέλη έχουν δύο φρέσκα σετ ενώ οι κόκκινοι ένα νέο και ένα πατημένο.

Δείτε αναλυτικά τις διαθέσιμες επιλογές στο παρακάτω Infographic:

Τα διαθέσιμα ελαστικά για το GP Ρωσίας
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ