FORMULA 1

Τα 2.170 σκαλοπάτια αγωνίας του Ρόσμπεργκ

Τα 2.170 σκαλοπάτια αγωνίας του Ρόσμπεργκ

Αντί να πάρει το ασανσέρ για να ανέβει στον τελευταίο όροφο ο Νίκο Ρόσμπεργκ ανέβηκε ένα ένα τα σκαλοπάτια στους δίδυμους πύργους Petronas στην Κουάλα Λουμπούρ (video).

Οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 έχουν αρκετές εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις στο περιθώριο των αγώνων. Η Petronas είναι μια εκ των βασικών χορηγών της Mercedes και έτσι κάθε χρόνο οι οδηγοί της γερμανικής ομάδας επισκέπτονται τους ψηλότερους δίδυμους πύργους στον κόσμο.

Φέτος λοιπόν, ο Νίκο Ρόσμπεργκ δυσκόλεψε τη ζωή του, όταν θέλησε να ανέβει στο ρετιρέ δηλαδή στον 84ο όροφο. Αντί να μπει στο ασανσέρ, έσφιξε τα κορδόνια των παπουτσιών του και ανέβηκε από τις σκάλες.

Ο Γερμανός, δεύτερος στο αυστραλιανό Grand Prix, χρειάστηκε 19 λεπτά για να ανέβει τα 2.170 σκαλοπάτια, έχοντας για παρέα τον εκπρόσωπο Τύπου του και τον προσωπικό του γυμναστή.

Οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 ανήκουν στην κατηγορία των πιο γυμνασμένων αθλητών. Τους αρέσει να επιδεικνύουν τα κατορθώματα τους στα social media. Ο Ρόσμπεργκ θα χρειαστεί όλες του τις δυνάμεις την Κυριακή (29/3) στον πιο "ζεστό" αγώνα της σεζόν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ