FORMULA 1

Συνεχίζει με Ericsson - Nasr η Sauber

SHANGHAI, CHINA - APRIL 12:  Teammates Felipe Nasr of Brazil and Sauber F1 and Marcus Ericsson of Sweden and Sauber F1 walk across the paddock during the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 12, 2015 in Shanghai, China.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Ericsson - Nasr GETTY IMAGES

Με μια λιτή ανακοίνωση λίγα 24ωρα πριν τον 10ο Grand Prix στην πίστα του Hungaroring, η Sauber γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Marcus Ericsson και Felipe Nasr για άλλον έναν χρόνο.

Οι δύο πιλότοι έχουν κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς, με τους 16 από αυτούς να έχουν έρθει από τον 22χρονο Βραζιλιάνο που κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο φέτος στην F1.

Aπό την πλευρά του ο 24χρονος Σουηδός, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Caterham, έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς.

« To ότι η ανακοίνωση έρχεται τόσο νωρίς δείχνει πως οι οδηγοί και η ομάδα είναι βέβαιοι ότι βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση», σχολίασε η επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn.

« Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο ταλέντο και τις ικανότητες του Marcus και του Felipe. Και οι δύο έχουν βάλει γερές βάσεις, συγκεντρώνουν εμπειρίες και μαθαίνουν γρήγορα. Χαιρόμαστε που τους έχουμε στην ομάδα και δίνουν θετική ώθηση. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δουλεύουν με μεγάλο επαγγελματισμό τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Ήδη, τόσο ο Marcus όσο και ο Felipe εμπλέκονται με την εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης χρονιάς, της C35», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Car and Driver:

Τα "μυστικά" του Hungaroring (VIDEO)

Οι τιμές των αυτοκινήτων ανά εταιρεία!

Ο πρώτος σταθμός υδρογόνου με δύο τεχνολογίες ανεφοδιασμού

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ