FORMULA 1

"Συγγνώμη" στον Vettel από τον Kvyat

"Συγγνώμη" στον Vettel από τον Kvyat

Ο Daniil Kvyat έθεσε νοκ-άουτ τον Sebastian Vettel ελέω της απρόσεκτης οδήγησής του στην πίστα του Sochi και μετά το φινάλε του αγώνα θέλησε να απολογηθεί τηλεφωνικά στον Γερμανό πιλότο.

Η κούρσα στο Sochi της Ρωσίας τελείωσε πριν καν... ξεκινήσει για τον Sebastian Vettel, με τον Daniil Kvyat να τον χτυπάει δύο φορές από πίσω με το μονοθέσιό του μόλις στον πρώτο γύρο και να τον θέτει εκτός μάχης, με τον Ρώσο πιλότο της Red Bull Racing να τηλεφωνεί μάλιστα στον Γερμανό της Ferrari για να του ζητήσει συγγνώμη.

"Είπα ότι έπρεπε να πω στους ανθρώπους με τους οποίους έπρεπε να μιλήσω. Τηλεφώνησα σε εκείνον στον οποίο θα έπρεπε να τηλεφωνήσω. Και συζητήσαμε αναλυτικά.

"Συγγνώμη" στον Vettel από τον Kvyat

"Ξέρω πως τώρα πολύς κόσμος απολαμβάνει το να συζητάει για όσα έγιναν. Ας συνεχίζουν να το κάνουν. Ξέρω πως έκανα λάθος και θα μάθω από αυτό. Συνέπεια του λάθους μου ήταν η ομάδα να μη κερδίσει τους βαθμούς που θα έπρεπε να κερδίσει σήμερα.

Αλλά πλέον το άφησα πίσω μου και για μένα το συμβάν έχει τελειώσει. Είναι ανθρώπινο να γίνονται τέτοια λάθη", δήλωσε ο Daniil Kvyat μετά το νέο επεισόδιο της μεταξύ τους αγωνιστικής κόντρας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ