FORMULA 1

Συγγνώμη με SMS

GP CANADA F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP CANADA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Sebastian Vettel Και Lewis Hamilton αποκαλύπτουν την επικοινωνία που είχαν μετά τη μεταξύ τους κοκορομαχία στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Μπορεί στα ΜΜΕ η κόντρα Sebastian Vettel-Lewis Hamilton να πήρε μεγάλες διαστάσεις τις ημέρες μετά το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, με δηλώσεις ανθρώπων του χώρου να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ωστόσο οι δύο πρώην πρωταθλητές είχαν ήδη βάλει… τελεία στο θέμα μέσω μεταξύ τους επικοινωνίας.

Όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Grand Prix της Αυστρίας που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, μίλησαν την αμέσως επόμενη ημέρα του αγώνα του Μπακού. Πρώτα μίλησε σχετικά ο οδηγός της Ferrari λέγοντας: "Προφανώς είχα διαφορετική άποψη για όσα συνέβησαν όταν ήμουν μέσα στο μονοθέσιο και διαφορετική μερικές μέρες μετά. Γι’ αυτό και προχώρησα σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά. Είχα λίγο μετά τον αγώνα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Lewis αλλά δεν θέλω να διογκώσω ακόμα περισσότερο το θέμα. Είναι δικαίωμά μου, δικαίωμά μας, ότι ειπώθηκε να μείνει μεταξύ μας".

Από την πλευρά του, ο οδηγός της Mercedes έδωσε μερικές επιπλέον πληροφορίες: "Μιλήσαμε τη Δευτέρα μετά τον αγώνα κι έπειτα μου έστειλε και μήνυμα, νομίζω την επόμενη ημέρα. Του είπα πως εξακολουθούσα να τον σέβομαι σαν οδηγό και πως θα συνέχιζα να μονομαχώ σκληρά μαζί του όλη τη σεζόν. Όπως έκανα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αυτό που του είπα ήταν πως ήθελα να διορθώσει δημοσίως αυτό που είχε πει, ότι είχα πατήσει επίτηδες τα φρένα.

Γιατί υπήρχε κόσμος που παρακολουθούσε τον αγώνα και νόμιζε πως είχα ευθύνη εγώ, πράγμα που αποδείχθηκε μέσω τηλεμετρίας πως ίσχυε. Στην πραγματικότητα, δεν φρέναρα εγώ αλλά επιτάχυνε εκείνος. Προφανώς στόχος του ήταν να βρεθεί όσο πιο κοντά γινόταν σε εμένα αλλά έκανε λάθος εκτίμηση. Του είπα πως το μόνο που ήθελα ήταν να το διευκρινίσει. Αυτή η συζήτηση δεν αφορούσε συγνώμη, αν και ίσως εκεί σκόπευε. Στην πραγματικότητα έλαβα την επόμενη ημέρα μήνυμα από τον Sebastian που ζητούσε συγνώμη. Την οποία και αποδέχθηκα".

Η συνέχεια, εντός πίστας, με το Grand Prix Αυστρίας να διεξάγεται στην πίστα του Red Bull Ring.

Photo credits: Ferrari Media

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ