FORMULA 1

Στους 11 βαθμούς η διαφορά Rosberg - Hamilton

SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 03: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP celebrates winning the race on the podium during the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 3, 2016 in Spielberg, Austria.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 03: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP celebrates winning the race on the podium during the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 3, 2016 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Μόλις 11 βαθμοί χωρίζουν τον πρωτοπόρο Nico Rosberg από τον Lewis Hamilton μετά το Αυστριακό GP. Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Μόλις 11 βαθμοί χωρίζουν τον πρωτοπόρο Nico Rosberg από τον LewisHamilton μετά το Αυστριακό GP . - Ο Nico Rosberg (Mercedes) αναδείχθηκε νικητής του Ευρωπαϊκού Grand Prix που διεξήχθη ποτέ στο Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα στο street circuit του Baku. Δεύτερος ήταν ο Sebastian Vettel (Ferrari) και τρίτος ο Sergio Perez (Force India).

- Στο Circuit Gilles Villeneuve του Καναδά, ο Lewis Hamilton (Mercedes) πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή του νίκη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Sebastian Vettel (Ferrari). Τρίτος τερμάτισε ο Valtteri Bottas (Williams).

-Στο Πριγκιπάτο , ο Ηamilton πέτυχε την πρώτη του νίκη για φέτος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Daniel Ricciardo (Red Bull) που πλήρωσε ακριβά το λάθος της ομάδας του στο δεύτερο pit-stop. Τρίτος τερμάτισε ο Sergio Perez της Force India.

- Στον πρώτο επί ευρωπαϊκού εδάφους αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην Catalunya μπήκε τέλος στην κυριαρχία της Mercedes και του Nico Rosberg. OMax Verstappen με Red Bull έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία της F1. Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Kimi Raikkonen - Sebastian Vettel της Ferrari.

- Στο Sochi ο Nico Rosberg σημείωσε άλλη μια νίκη, την 4η συνεχόμενη φέτος, με τον Lewis Hamilton να ολοκληρώνει το θριαμβευτικό 1-2 της Mercedes. Τρίτος τερμάτισε ο Kimi Raikkonen με Ferrari.

- Στον αγώνα της Κίνας , ο Nico Rosberg πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Sebastian Vettel, ενώ τρίτος ήταν ο Daniil Kvyat.

- Στον αγώνα του Μπαχρέιν νικητής αναδείχθηκε ο Nico Rosberg, με τον Kimi Raikkonen να τερματίζει στη 2η θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Lewis Hamilton.

- Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην Αυστραλία , η Mercedes έκανε το 1-2 με τον Nico Rosberg να παίρνει τη νίκη. Τρίτος ήταν ο Sebastian Vettel με Ferrari.

CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΤΕΑΙ ΗΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

VIDEO: Γενέθλια στις... μπαριέρες ο Vettel!
«Eμείς θα σταματήσουμε την κυριαρχία της Mercedes!»
GP Αυστρίας - QP: Hamilton σε μεικτές συνθήκες
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ