FORMULA 1

Στον έβδομο ουρανό ο Vettel

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany sprays champagne as confetti falls around him after winning the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Sunday, March 26, 2017. (AP Photo/Andy Brownbill)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany sprays champagne as confetti falls around him after winning the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Sunday, March 26, 2017. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Ο οδηγός της Ferrari δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά τη σημαντική νίκη της Ferrari στο Άλμπερτ Παρκ.

Η Ferrari και ο Sebastian Vettel είχαν να γευτούν τη χαρά της νίκης από το Grand Prix Σιγκαπούρης του 2015 και ειδικά μετά τη δύσκολη περυσινή σεζόν, το να ξεκινούν το 2017 με νίκη και μάλιστα στα ίσια, αποτέλεσε μεγάλη επιβράβευση για τη δουλειά που έγινε το Χειμώνα στο Μαρανέλο.

Η ιταλική ομάδα πρωταγωνίστησε στις δοκιμές εξέλιξης αλλά φτάνοντας στη Μελβούρνη φάνηκε να μη μπορεί να επιβληθεί της Mercedes. Όμως στον αγώνα τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, οι SF70H είχαν ταχύτητα και αξιοπιστία και με αρωγό τη σωστή στρατηγική ο Sebastian Vettel έφτασε στην 43η νίκη της καριέρας του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

"Είναι απίστευτο! Ήταν ένα φανταστικό Grand Prix, ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Όλη η ομάδα δουλεύει πολύ, πολύ σκληρά, οι μηχανικοί μας δεν κοιμήθηκαν πολύ, ούτε εδώ, ούτε πίσω στο εργοστάσιο. Το μονοθέσιό μας αποδίδει πολύ καλά και είναι φοβερό στην οδήγηση. Είναι μία όμορφη μέρα", είπε ο Γερμανός.

Στη συνέχεια ο 29χρονος ρωτήθηκε και για την προοπτική του τίτλου. Έχει ήδη τέσσερις στο ενεργητικό του, θα τους κάνει πέντε;

"Κάτι τέτοιο είναι ακόμα πολύ, πολύ μακριά. Προς το παρόν πετάμε στα ουράνια, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας αλλά η σεζόν ξεκίνησε με έναν απίστευτο αγώνα", τόνισε ο Vettel.

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ