FORMULA 1

Στολή αξίας 112 εκατομμυρίων θα φορά ο Χάμιλτον

Στολή αξίας 112 εκατομμυρίων θα φορά ο Χάμιλτον
TIM GOODE/PA VIA AP

Αυλαία για τη Formula 1 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον Λιούις Χάμιλτον να φοράει στολή αξίας 112 εκατομμυρίων ευρώ, στην προσπάθεια του να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής για πέμπτη φορά.

Ο Λιούις Χάμιλτον το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει την προσπάθεια του να αναδειχθεί για πέμπτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1.

Αυτή θα είναι η 12η χρονιά του 33χρονου ως επαγγελματίας πιλότος και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει σύμμαχο έναν κινητήρα 1.000 ίππων καθώς και τεράστιες συμφωνίες με χορηγούς.

Αναλυτικότερα, ο Βρετανός την Κυριακή θα αγωνιστεί στο Σίδνεϊ φορώντας τη στολή της Mercedes, η οποία θα φέρει πάνω της ονόματα από 12 χορηγούς, τα οποία θα δώσουν στην αυτοκινητοβιομηχανία έσοδα ύψους 112.000.000 ευρώ για το 2018.

Σε σύγκριση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, η Mercedes είναι πολύ πιο κερδισμένη καθώς η φανέλα των "πολιτών" επιφέρει έσοδα 108.000.000 εκατομμυρίων ευρώ από διάφορους χορηγούς (Etihad, Puma, Nexen).

Photo credits: Tim Goode/PA via AP

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ