FORMULA 1

Στο νοσοκομείο ο Marcus Ericsson

Στο νοσοκομείο ο Marcus Ericsson

Έπειτα από το μεγάλο ατύχημα που είχε στο FP3 για το GP στο Silverstone το οποίο διέκοψε την διαδικασία για δεκαπέντε λεπτά, ο Σουηδός πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το πρωί του Σαββάτου στη Μεγάλη Βρετανία κατά την τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών ο Marcus Ericsson είχε ένα μεγάλο ατύχημα. Ευτυχώς ο Σουηδός πιλότος κατάφερε να βγει από το μονοθέσιό του και τον εξέτασαν αμέσως οι γιατροί στο Silverstone. Έπειτα από το τέλος της περιόδου οι άνθρωποι της Sauber επιβεβαίωσαν ότι ο Σουηδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για το τυπικό «check-up».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Ο Ericsson έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του καθώς ανοίχτηκε λίγο παραπάνω στην στροφή Stowe με αποτέλεσμα να «χάσει» το πίσω μέρος του μονοθεσίου και τελικά να πέσει στις εσωτερικές μπαριέρες με το εμπρός μέρος. Το μονοθέσιο έπαθε μεγάλες ζημιές και το τιμόνι βγήκε από τη βάση του και χτύπησε στο στήθος του Ericsson. Ευτυχώς ο Σουηδός δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Οι εκτεταμένες όμως ζημιές στο μονοθέσιό του πιθανώς να μην τον αφήσουν να λάβει μέρος στις κατατακτήριες του Σαββάτου στο Silverstone.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Γράψτε την ιστορία σας με το Nissan Qashqai
Τέλος ο δακτύλιος από Δευτέρα (11/7)
Ρεκόρ οικονομίας με μία Ford Mustang!
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ