FORMULA 1

Στο νοσοκομείο ο Αλόνσο

Στο νοσοκομείο ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο διατηρεί τις αισθήσεις του μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στο Μοντμελό κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Έξοδο στη στροφή "3" της πίστας της Βαρκελώνης (Μοντμελό) είχε ο Φερνάντο Αλόνσο κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιούνται στην ισπανική πόλη.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της πίστας ο οδηγός της McLaren χτύπησε σε τοίχο. Ο Αλόνσο μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο και από εκεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις.

Εκπρόσωπος της FIA ανέφερε πως ο πρώην οδηγός της Ferrari διατηρούσε τις αισθήσεις του και ήταν καλά. Μέσω του Twitter o μάνατζερ του οδηγού από το Οβιέδο, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ καθήσυχασε τους οπαδούς του Αλόνσο: " Ο Φερνάντο είναι OK και έχει τις αισθήσεις του. Σας ευχαριστώ".

Η μεταφορά της McLaren πίσω στα πιτ

Στο νοσοκομείο ο Αλόνσο

Ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε τη φωτογραφία από τη στιγμή του ατυχήματος. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ που βρισκόταν πίσω από τον Αλόνσο είπε σε Γερμανό δημοσιογράφο: " Δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ίσως 150 χλμ/ώρα. Στη συνέχεια έστριξε δεξιά στον τοίχο. Ήταν παράξενο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ