FORMULA 1

Στο +19 ο Hamilton από τον Rosberg

Στο +19 ο Hamilton από τον Rosberg

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία σε οδηγούς και κατασκευαστές μετά το γερμανικό GP. Στο +19 ο Hamilton από τον Rosberg

O Lewis Hamilton νίκησε και τον αγώνα στο Hockenheim την ώρα που ο ομόσταβλός του, Nico Rosberg τερμάτιζε στην τέταρτη θέση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον 19 βαθμούς πίσω από τον Βρετανό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Δεύτερος ήταν ο Daniel Ricciardo και τρίτος ο Max Verstappen, με την Red Bull να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος κατασκευαστών, περνώντας τη Ferrari!

Τι έγινε στους προηγούμενους αγώνες...

- Η πτώση της καρό σημαίας στο Hungaroring βρήκε τον Lewis Hamilton νικητή για πέμπτη φορά στην καριέρα του σε αυτήν την πίστα.Παράλληλα, ο Βρετανός πέρασε για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, έχοντας έξι βαθμούς διαφορά (192 - 186) από τον ομόσταβλό του και μέχρι πρότινος επικεφαλής, Nico Rosberg, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Τρίτος ήταν οDaniel Ricciardo, με Red Bull.

-Ο Lewis Hamiltonπήρε τη νίκη, ενώ ο Nico Rosberg που τερμάτισε δεύτερος, έχασε τη θέση λόγω ποινής που του επιβλήθηκεγια παραβίαση κανονισμού. Έτσι, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Max Verstappen με τον Rosberg να είναι τελικά τρίτος και να έχει μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον Hamilton στη μάχη του τίτλου.

- Επεισοδιακό το φινάλε του Αυστριακού GP με τον Lewis Hamilton να περνά τον ομόσταβλό του στη Mercedes,Nico Rosberg λίγες στροφές πριν την πτώση της καρό σημαίας, να συγκρούονται -με υπαιτιότητα του Γερμανού όπως αποφάνθηκαν οι αγωνοδίκες- και να πανηγυρίζει τη νίκη. Ο Rosberg παρά το γεγονός ότι το μονοθέσιό του είχε υποστεί ζημιές, κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση. Δεύτερος ήταν ο Max Verstappen (Red Bull)και τρίτος ο Kimi Raikkonen (Ferrari).

- Ο Nico Rosberg (Mercedes) αναδείχθηκε νικητής του Ευρωπαϊκού Grand Prix που διεξήχθη ποτέ στο Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα στο street circuit του Baku. Δεύτερος ήταν ο Sebastian Vettel (Ferrari) και τρίτος ο Sergio Perez (Force India).

- Στο Circuit Gilles Villeneuve του Καναδά, ο Lewis Hamilton (Mercedes) πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή του νίκη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Sebastian Vettel (Ferrari). Τρίτος τερμάτισε ο Valtteri Bottas (Williams).

-Στο Πριγκιπάτο , ο Ηamilton πέτυχε την πρώτη του νίκη για φέτος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Daniel Ricciardo (Red Bull) που πλήρωσε ακριβά το λάθος της ομάδας του στο δεύτερο pit-stop. Τρίτος τερμάτισε ο Sergio Perez της Force India.

- Στον πρώτο επί ευρωπαϊκού εδάφους αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην Catalunya μπήκε τέλος στην κυριαρχία της Mercedes και του Nico Rosberg. OMax Verstappen με Red Bull έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία της F1. Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Kimi Raikkonen - Sebastian Vettel της Ferrari.

- Στο Sochi ο Nico Rosberg σημείωσε άλλη μια νίκη, την 4η συνεχόμενη φέτος, με τον Lewis Hamilton να ολοκληρώνει το θριαμβευτικό 1-2 της Mercedes. Τρίτος τερμάτισε ο Kimi Raikkonen με Ferrari.

- Στον αγώνα της Κίνας , ο Nico Rosberg πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Sebastian Vettel, ενώ τρίτος ήταν ο Daniil Kvyat.

- Στον αγώνα του Μπαχρέιν νικητής αναδείχθηκε ο Nico Rosberg, με τον Kimi Raikkonen να τερματίζει στη 2η θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Lewis Hamilton.

- Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην Αυστραλία , η Mercedes έκανε το 1-2 με τον Nico Rosberg να παίρνει τη νίκη. Τρίτος ήταν ο Sebastian Vettel με Ferrari.

CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΤΕΑΙ ΗΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ