FORMULA 1

Στη Lotus το 2015 ο Γκροζάν

Στη Lotus το 2015 ο Γκροζάν

Ο Ρομαίν Γκροζάν έχει οδηγήσει μόνο για μια ομάδα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στη Φόρμουλα 1. Θα παραμείνει πιστός στη Lotus και την επόμενη χρονιά.

Μόλις πριν από δύο χρόνια ο Μαρκ Γουέμπερ είχε αποκαλέσει τον Ρομαίν Γκροζάν "τρελοκομείο του πρώτου γύρου". Στην πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στη Φόρμουλα 1 ο Γάλλος οδηγός βρισκόταν μέσα σε αρκετά ατυχήματα, αναγκάζοντας τη FIA να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό ενός αγώνα.

Ακολούθησε το εξαιρετικό 2013 για τον Γκροζάν, ενώ φέτος παλεύει με ένα μονοθέσιο που δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Ο 28χρονος έχει οδηγήσει μόνο για τη Lotus στην καριέρα του στη Φόρμουλα 1 και θα συνεχίσει να το κάνει και το 2015 μετά από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

" Δεν αποτελεί μυστικό το ότι είχαμε μια δύσκολη σεζόν φέτος, αλλά η ομάδα παρέμεινε προσηλωμένη στη δουλειά και είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε ξανά στο να κερδίζουμε σταθερά βαθμούς στους αγώνες το 2015", δήλωσε ο Γκροζάν.

Θα τον πλαισιώσει στη Lotus ο Παστόρ Μαλντονάντο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα του Ένστοουν να ανακοινώνει την παραμονή του Βενεζουελάνου τον περασμένο Ιούλιο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ