FORMULA 1

Στη Lotus ο Αλόνσο!

Στη Lotus ο Αλόνσο!

Είναι αλήθεια πως του πάνε του Φερνάντο Αλόνσο τα χρώματα της ομάδας του Ένστοουν. Ο Ισπανός οδηγός φεύγει από τη Ferrari στο τέλος της σεζόν.

Το tweet του χορηγού της Lotus, του ενεργειακού ποτού Burn, πέρασε απαρατήρητο όταν έγινε. Το τελευταίο 24ωρο ωστόσο κοινοποιήθηκε στην Ευρώπη και πλέον συζητιέται. Μέχρι και τον Φερνάντο Αλόνσο ρώτησε ισπανικό κανάλι. Φυσικά δεν αποκρίθηκε...

Η φωτογραφία που συνοδεύει το tweet δείχνει τον οδηγό της Ferrari να ποζάρει με τα χρώματα της Lotus. " Πιστεύουμε πως του Αλόνσο του πηγαίνουν το μαύρο και το χρυσό, δεν νομίζετε", αναρωτιέται ο διαχειριστής του λογαριασμού.

O χορηγός της Lotus συμμετέχει στις υπερβολές που γράφονται κατά της διάρκεια της επονομαζόμενης "silly season", η οποία φουντώνει το καλοκαίρι ειδικά στο καλοκαιρινό διάλειμμα. Μόνο που πλησιάζει ο μήνας Νοέμβριος και δεν γνωρίζουμε ακόμη επίσημα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του οδηγού από το Οβιέδο.

Ο Αλόνσο θα φύγει από τη Ferrari, πριν καν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με πιθανότερο προορισμό τη McLaren. Το καλοκαίρι είχε ακουστεί πως και η Lotus έχει την ευκαιρία να ξανακάνει δικό της τον Ισπανό, άλλωστε η Lotus είναι η ομάδα που προέκυψε μετά τη Renault και το εργοστάσιο βρίσκεται στο Ένστοουν, ένα χώρο που γνωρίζει πολύ καλά ο Αλόνσο, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Renault.

Η Lotus φεύγει από τη Renault και θα χρησιμοποιεί κινητήρες και όχι μόνο από τη Mercedes το 2015, ενώ σχετικά με το ομιχλώδες οικονομικό μέλλον της ομάδας, γράφτηκε πως ο Αλόνσο θα γίνει μέτοχος.

Προς το παρόν ο Αλόνσο βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Grand Prix του Όστιν την Κυριακή (2/11), τρεις αγώνες πριν από το τέλος της σεζόν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ