FORMULA 1

Στη Μήλο για διακοπές ο "καψούρης" Alonso!

Fernando Alonso in the garage.
Fernando Alonso in the garage. MCLAREN

Τις ομορφιές των Κυκλάδων απολαμβάνει εδώ και λίγες ώρες ο Fernando Alonso, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μήλο.

Ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται στη Μήλο για διακοπές όπως μας ενημερώνει ο μηχανικός του Rotax Max Challenge Σωτήρης Γαλάτσης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Στη Μήλο για διακοπές ο "καψούρης" Alonso!

Ο 35χρονος πιλότος της McLaren με φανατικούς θαυμαστές και στη χώρα μας, λέγεται πως θα μείνει στη Μήλο για 10 ημέρες. Δεν γνωρίζουμε αν είναι μόνος του ή αν τον ακολούθησε στη χώρα μας και η νέα του αγαπημένη, Linda Morselli.

Η Ιταλίδα που ασχολείται με το μόντελινγκ έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω της σχέσης που διατηρούσε επί μια πενταετία με τον σούπερ σταρ των MotoGP, Valentino Rossi. Το ζευγάρι χώρισε πριν λίγους μήνες και από τον Ιούλιο φούντωσαν οι φήμες σε ιταλικά και ισπανικά lifestyle περιοδικά, που θέλουν τη Linda να αποτελεί το νέο αμόρε του Fernado Alonso.

Κυκλοφόρησαν, μάλιστα, φωτογραφίες που τους απεικόνιζαν σε τρυφερά ενσταντανέ, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν μαζί για διακοπές στην Καλιφόρνια.

Στη Μήλο για διακοπές ο "καψούρης" Alonso!

Πριν τη σχέση του με την Linda, o Ισπανός είχε ειδύλλιο με την εκρηκτική Ρωσίδα καλλονή Viki Odintcova.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Τέλος ο Haryanto, στη θέση του ο Ocon!

Τον "τύλιξε" τον Kimi η Minttu!

Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ