FORMULA 1

Στη Ferrari και το 2016 ο Raikkonen

Στη Ferrari και το 2016 ο Raikkonen

H Ferrari ανακοίνωσε την παραμονή του Kimi Raikkonen στο Μαρανέλο για ακόμη μια σεζόν. Ένας άλλος Φινλανδός, ο Valteri Bottas, ήταν το φαβορί για να διαδεχθεί τον Iceman στην ιταλική ομάδα.

Φαίνεται πως ο Kimi Raikkonen πήρε αυτό που ήθελε, να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Ferrari. Η Scuderia ανακοίνωσε την παραμονή του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή και την επόμενη σεζόν.

Στη δεύτερη σεζόν του στη δεύτερη θητεία του στο Μαρανέλο ο Raikkonen παραμένει πολύ μακριά από τον τιμέιτ του, τον Sebastian Vettel από πλευράς απόδοσης και αποτελεσμάτων. Τη θέση του διεκδικούσε ο Valtteri Bottas, φαίνεται όμως πως ο Φινλανδός θα αναγκαστεί να παραμείνει στη Williams δίπλα στον Felipe Massa. Πέρα από τον Bottas, είχαν γραφτεί και τα ονόματα των Nico Hulkenberg και Daniel Ricciardo για το δεύτερο "κόκκινο" μονοθέσιο.

Ο 35χρονος Raikkonen, ο τελευταίος παγκόσμιος πρωταθλητής για τη Ferrari, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 76 βαθμούς, 84 βαθμούς λιγότερους από τον Vettel. O Raikkonen θα επιχειρήσει να αλλάξει την εικόνα του προς το καλύτερο την Κυριακή (23/8) στο Spa, μια αγαπημένη του πίστα στην οποία έχει τέσσερις νίκες.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ