FORMULA 1

Σουμάχερ: Ίσως αναρρώσει σε 1-3 χρόνια

Σουμάχερ: Ίσως αναρρώσει σε 1-3 χρόνια

Ένας από τους γιατρούς που επέβλεπε την πορεία της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ στη Γκρενόμπλ τόνισε πως βλέπει πρόοδο στον Γερμανό (video)

Ο Ζαν-Φρανσουά Παγιέν, ένας γιατρός που εργάζεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν επί μήνες ο Μίχαελ Σουμάχερ, είπε πως ο 45χρονος Γερμανός δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα και η αποθεραπεία του είναι πιθανή μέσα σε τρία χρόνια.

Ο Παγιέν επισκέπτεται τακτικά τον Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία όπου συνεχίζει τη θεραπεία του, τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Le Parisien" πωε " η ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα χωρίζεται σε στάδια". Προέβλεψε πως η ανάρρωση του μπορεί να ολοκληρωθεί από ένα έως τρία χρόνια. " Το ελπίζουμε, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο".

Στις 29 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή σε χειμερινές διακοπές στις γαλλικές Άλπεις. Κάνοντας σκι ο Σουμάχερ χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο και υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα. Μπήκε σε κώμα από τους γιατρούς. Τον περασμένο Ιούνιο ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισης.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ