FORMULA 1

Σκέφτεται τα IndyCar η McLaren

Σκέφτεται τα IndyCar η McLaren

O Διευθύνων Σύμβουλος του IndyCar αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις ενόψει της αγωνιστικής σεζόν του 2019.

Μπορεί η McLaren να είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες του μαγικού κόσμου της Formula 1, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου αναμένεται να αποτελεί και στο μέλλον, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα περιοριστεί εκεί.

Η εμφάνιση του Fernando Alonso ως επίσημη συμμετοχή της McLaren στο Indy500 γέννησε φήμες για επιστροφή της βρετανικής εταιρείας στους αγώνες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Παρότι μάλλον το σενάριο συμμετοχής και στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, στη Sonoma Speedway, αποτελεί επιστημονική φαντασία, χειροπιαστό φαντάζει το σενάριο πλήρους εμπλοκής στο θεσμό από το 2019!

Κι αυτό διότι δεν περιορίζεται σε ένα ανυπόγραφο κείμενο στο διαδίκτυο αλλά σε δηλώσεις του CEO του IndyCar, Mark Miles!

« Ξέρουμε πως η McLaren εξετάζει την επιστροφή της στο Indianapolis 500 του χρόνου με την Andretti Autosport. Κι επίσης, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να έχει πλήρη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Verizon IndyCar. Πιθανότατα όχι από το 2018 αλλά ίσως από το 2019. Ο Zak (σ.σ. Brown, ο επικεφαλής της McLaren F1) μας κάνει συνέχεια ερωτήσεις σχετικά με το αγωνιστικό μας πρόγραμμα», είπε ο Miles στην El Mundo Deportivo.

PHOTO CREDITS: McLaren Media Centre


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ