FORMULA 1

Σε δημοσιογραφικό κλοιό το σπίτι του Σουμάχερ

Σε δημοσιογραφικό κλοιό το σπίτι του Σουμάχερ

Δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μίκαελ Σουμάχερ αναγκάζοντας την αστυνομία να επέμβει.

Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του όπως είναι φυσιολογικό προκάλεσε το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από όλο τον κόσμο. Αρκετοί εκπρόσωποι του Τύπου βρίσκονται έξω από το σπίτι του 45χρονου Γερμανού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα και να παρέμβει η αστυνομία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας σε ΜΜΕ του εξωτερικού. "Η Αστυνομία του Gland κινήθηκε γρήγορα. Θα περιπολούμε όλη τη νύχτα έξω από το σπίτι του Schumacher και θα διώχνουμε όσους δημοσιογράφους και φωτογράφους προσπαθούν να διαταράξουν την ηρεμία της οικογένειας. Δεν θέλουμε ενοχλητικοί άνθρωποι να χαλάνε την ηρεμία του Schumacher και της οικογένειάς του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας από αυτούς.

Λίγο αργότερα προέβη σε διευκρινήσεις: "Χρειάστηκε απλά να παρέμβουμε δύο φορές για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, αφού κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν παρκάρει παράνομα κι εμπόδιζαν. Τίποτα το ιδιαίτερο. Όλα έγιναν με πολιτισμένο τρόπο.

Για την ώρα, θα αφήσουμε την ιδιωτική ασφάλεια του Schumacher να κάνει τη δουλειά της. Tο σπίτι του φυλάσσεται από αυτούς".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ