FORMULA 1

Rosberg: "Χρειάζεται ένα θαύμα ο Vettel"

En esta foto de archivo del 30 de noviembre de 2016, el piloto de Mercedes, Nico Rosberg, sonríe en una conferencia de prensa en Wiesbaden, Alemania. Rosbeg, flamante campeón mundial de la F1, anunció su retiro el viernes, 2 de diciembre. (Andreas Arnold/dpa via AP)
En esta foto de archivo del 30 de noviembre de 2016, el piloto de Mercedes, Nico Rosberg, sonríe en una conferencia de prensa en Wiesbaden, Alemania. Rosbeg, flamante campeón mundial de la F1, anunció su retiro el viernes, 2 de diciembre. (Andreas Arnold/dpa via AP) AP

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg μιλάει για τη μάχη που δίνουν οι Hamilton-Vettel για να τον διαδεχθούν στο θρόνο

Σίγουρος πως η Ferrari και ο Sebastian Vettel δεν πρόκειται να το βάλουν από τώρα κάτω στη μάχη του τίτλου είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, Nico Rosberg. Ο Γερμανός μίλησε για την κόντρα του ομοεθνή του με τον πρώην teammate του στη Mercedes AMG Petronas, τον Lewis Hamilton. Και ακόμα δεν βλέπει να έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους σε αυτή τη μάχη.

"H Ferrari πάντα αντεπιτίθεται. Όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για τον Sebastian. O Lewis έχει βρει ρυθμό, όλα κυλούν ευνοϊκά για εκείνον. Ο Sebastian χρειάζεται ένα θαύμα για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Όμως είναι μαχητής και δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Η μάχη τίτλου έχει ακόμα ενδιαφέρον, μένει να δούμε κατά πόσο θα παραμείνει ζωντανός σε αυτή", είπε ο Rosberg στο BBC Sport.

Όμως το πάθος και η αποφασιστικότητα πλέον δεν αρκούν για τον Vettel. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι πλέον 59 πόντους πίσω από τον Hamilton στη βαθμολογία των οδηγών, με μόλις 100 να είναι διαθέσιμοι στα τέσσερα Grand Prix που απομένουν για να πέσει η καρό σημαία στη σεζόν του 2017 (ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία, Άμπου Ντάμπι).

Το… θαύμα λοιπόν στο οποίο αναφέρεται ο Rosberg, είναι να αντιμετωπίσει ατυχίες ή μηχανικά προβλήματα ο Hamilton καθώς του αρκεί από εδώ και πέρα απλά να ακολουθεί τον Vettel.

Photo Credits: Andreas Arnold/dpa via AP

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ