FORMULA 1

Ρίσκαρε τη ζωή του για έναν φίλο του ο Σουμάχερ!

Ρίσκαρε τη ζωή του για έναν φίλο του ο Σουμάχερ!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ χαροπαλεύει διότι προσπάθησε να σώσει έναν φίλο του, υποστήριξε η εκπρόσωπος του, Σαμπίν Κεμ!

Νέα τροπή για τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού του Μίκαελ Σουμάχερ έδωσε η εκπρόσωπος του.

Η Σαμπίν Κεμ ισχυρίστηκε πως το ατύχημα του σπουδαίου πιλότου της F1 δεν οφείλεται σε υψηλή ταχύτητα αλλά σε μία αλληλουχία συμπτώσεων.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ φέρεται να βρέθηκε στο μοιραίο σημείο σε μία προσπάθεια να σώσει έναν φίλο του που είχε χάσει την ισορροπία του και προσέκρουσε ακολούθως σε έναν βράχο.

Ο "Σούμι" πήρε ύψος και προσγειώθηκε άτσαλα με το κεφάλι του σε έναν άλλο βράχο με συνέπεια να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η άμεση συνεργάτιδα του 44χρονου πρωταθλητής της Ferrari τόνισε επίσης πως ένας δημοσιογράφος έφτασε έφτασε στο σημείο να ντυθεί ιερέας προκειμένου να φτάσει μέχρι την μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο θρασύτατος ρεπόρτερ έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους του νοσοκομείου και απομακρύνθηκε.

Ο καθηγητής νευροχειρουργικής, Φρανσουά Ζαβιέ Ρου, δήλωσε στον βελγικό τηλεοπτικό σταθμό BFM TV, πως η κλινική εικόνα του Σουμάχερ δεν έχει αλλάξει, ωστόσο παρουσιάζει βελτίωση η εικόνα της αξονικής.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, η κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή παρουσίασε μικρή βελτίωση και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση το προηγούμενο βράδυ (23.00 ώρα Ελλάδας) διάρκειας δύο ωρών, προκειμένου να μειώσουν την ενδοκρανιακή πίεση.

Ο 44χρονος οδηγός παραμένει σε κώμα και η κατάσταση του εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη. Ωστόσο η κατάσταση ελέγχεται από τους γιατρούς.

"Σας ευχαριστούμε για τις ευχές, σεβαστείτε μας"

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Γερμανού σούπερ σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ευχαρίστησαν αρχικά τους γιατρούς του νοσοκομείου για την προσπάθεια που καταβάλλουν για να σώσουν τον Μίκαελ.

Ρίσκαρε τη ζωή του για έναν φίλο του ο Σουμάχερ!

Εν συνεχεία ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη και τις αμέτρητες ευχές του για την πορεία της υγείας του Γερμανού πιλότου και τέλος ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ γενικότερα, να σεβαστούν αυτές τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας, της γυναίκας και των δύο παιδιών του Σουμάχερ.

Το βίντεο από το μέρος που χτύπησε ο Σουμάχερ

Λίγες ώρες έχει που κυκλοφόρησε βίντεο από το σημείο που τραυματίστηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Συγκεκριμένα το ελικόπτερο παραλαμβάνει τον Γερμανό πιλότο και αναχωρεί για το νοσοκομείο

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ