FORMULA 1

Πώς ο Massa μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στη Mercedes

Williams driver Felipe Massa, of Brazil, gestures after the qualifying session for the Brazilian Formula One Grand Prix at at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Saturday, Nov. 12, 2016. (AP Photo/Andre Penner)
Williams driver Felipe Massa, of Brazil, gestures after the qualifying session for the Brazilian Formula One Grand Prix at at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Saturday, Nov. 12, 2016. (AP Photo/Andre Penner) AP

Η Williams αφήνει ανοιχτό το παράθυρο μετακίνησης του Valtteri Bottas στη Mercedes AMG Petronas υπό την προϋπόθεση ότι "θα βρεθεί κάποιος έμπειρος και αξιόπιστος οδηγός ως εναλλακτική", όπως τόνισε η Claire Williams στο BBC.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους της Williams να έχουν προσεγγίσει τον Felipe Massa!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος έχει ανακοινώσει πως αποχωρεί από τη Formula 1, αλλά όχι καιαπό τους αγώνες εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς σε κάποιο άλλο Πρωτάθλημα.

Κάθε άλλο παρά τυχαία, λοιπόν, μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση της Claire Williams στο BBC : " Αν αφήσουμε τον Valtteri να αποχωρήσει θα το κάνουμε μόνο στην περίπτωση που είναι διαθέσιμος ένας έμπειρος και αξιόπιστος πιλότος, κάποιος σαν τον Felipe Massa για παράδειγμα".

Σε περίπτωση που ο Massa πει το "ναι" και επιστρέψει, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μετακίνηση του Bottas στη Mercedes, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά η Williams.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες θα συνεχιστούν, με τη Mercedes να ξεκαθαρίζει, πάντως, πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg τουλάχιστον μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Η επόμενη μεγάλη πρόκληση της F1
Τα λεφτά δεν είναι το παν για τον Nico Rosberg
O Alonso θέλει Πρωτάθλημα με McLaren - Μετρημένες οι επιλογές της Mercedes
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ