FORMULA 1

Πώς η Williams προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Massa

Williams driver Felipe Massa of Brazil stands in front of his garage during the second practice session for the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit in Suzuka, central Japan, Friday, Sept. 25, 2015. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
Williams driver Felipe Massa of Brazil stands in front of his garage during the second practice session for the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit in Suzuka, central Japan, Friday, Sept. 25, 2015. (AP Photo/Shizuo Kambayashi) AP

Η άκρως δελεαστική πρόταση που έκανε στο Felipe Massa προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο. Σε περίπτωση που πει το "ναι" ο Bottas πάει Mercedes.

Μια άκρως δελεαστική πρόταση, την οποία σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, εξετάζει πολύ σοβαρά, έχει στα χέρια του ο Felipe Massa από τη Williams.

Επιμέλεια: Μένιος Κάτης, Φωτογραφία: AP

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι μπορούν να πείσουν τον έμπειρο Βραζιλιάνο πιλότο που έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την Formula 1 , να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο, ώστε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και να καθοδηγήσει τον 18χρονο Lance Stroll .

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα "Uol Esporte", η Williams του έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση προσφέροντάς του το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ για μονοετές συμβόλαιο - δύο εκατομμύρια ευρώ παραπάνω δηλαδή απ' ότι προέβλεπε το τελευταίο του συμβόλαιο.

Στην περίπτωση που η απάντηση του Massa είναι καταφατική, τότε η Williams θα ανάψει το πράσινο φως για την μετακίνηση του Valtteri Bottas στη Mercedes AMG Petronas , στη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Nico Rosberg που αποφάσισε να αποσυρθεί.

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver:

Όλες οι νέες τιμές των ΙΧ στον υπολογιστή σας!

Η φαρσοκωμωδία με τα τέλη κυκλοφορίας 2017

Οι ατίθασες, που οδηγούσαν την εποχή της ζαρτιέρας!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ