FORMULA 1

Πως έκανε το "θαύμα" ο Alonso;

Πως έκανε το "θαύμα" ο Alonso;

Ο Fernando Alonso για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να φέρει τη McLaren-Honda στο τρίτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών. Στη μεικτή ζώνη του σιρκουί της Βαρκελώνης είχε όρεξη και για αστεία.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας μπορεί να μην είχαν έκπληξη στην κορυφή αφού Mercedes και Ferrari μονομάχησαν ξανά για την pole position, είχαν όμως ένα πρόσωπο έκπληξη στο Q3!

Αυτό είναι του Fernando Alonso που για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να φέρει τη McLaren-Honda στο τρίτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών.

Μάλιστα στο Q3 σημείωσε την έβδομη καλύτερη επίδοση, σε μία ημέρα που εναντιώνεται σε όσα στραβά αντιμετωπίζει όλη τη χρονιά. Σαφώς ευδιάθετος, μιλώντας στη μεικτή ζώνη του σιρκουί της Βαρκελώνης είχε όρεξη και για αστεία. Η απάντηση στο που οφείλεται αυτό το αποτέλεσμα-έκπληξη, ήταν χαρακτηριστική.

"Ίσως οι δοκιμές σε οβάλ πίστα να με έκαναν ταχύτερο και στις ευθείες", είπε ο 35χρονος αναφερόμενος στο πρόσφατο τεστ που έκανε στην πίστα της Ινδιανάπολης, ενόψει του αγώνα των 500 μιλίων στον οποίο θα λάβει μέρος στο τέλος του μήνα – αγνοώντας το Grand Prix του Μονακό.

Αφήνοντας στην άκρη το χιούμορ, ο Ισπανός συνέχισε: "Ήταν σίγουρα πολύ καλές κατατακτήριες δοκιμές για εμάς. Η έβδομη θέση είναι πραγματικά ένα δώρο. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο εκκινώντας από αυτή".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ