FORMULA 1

Προτελευταίος σταθμός, Interlagos

SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 09:  Fans enjoy the atmosphere in the pit lane after the Brazilian Formula One Grand Prix at Autodromo Jose Carlos Pace on November 9, 2014 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 09: Fans enjoy the atmosphere in the pit lane after the Brazilian Formula One Grand Prix at Autodromo Jose Carlos Pace on November 9, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Στην πίστα του Interlagos, στο Sao Paulo της Βραζιλίας, διεξάγεται το 3ήμερο 13-15 Νοεμβρίου ο προτελευταίος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1. Δείτε το iGraphic της πίστας.

Στην πίστα του Interlagos, στο Sao Paulo της Βραζιλίας, διεξάγεται το 3ήμερο 13-15 Νοεμβρίου ο προτελευταίος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Αυτή θα είναι η 43η φορά που η F1 επισκέπτεται την πατρίδα του αείμνηστου Ayrton Senna και η 33η που η εν λόγω πίστα θα φιλοξενήσει αγώνα του σπορ. Δέκα αγώνες έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν και στην Jacarepagua, στο Rio de Janeiro.

Στο σχετικό iGraphic μπορείτε να δείτε την χάραξη του "Autodromo José Carlos Pace", λίστα με προηγούμενους νικητές, καθώς επίσης και το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

KANTE CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ iGRAPHIC ΤΟΥ INTERLAGOS

Διαβάστε ακόμη στο Car And Driver:

Pirelli: Δοκιμές των ελαστικών του 2016 στο Abu Dhabi

GP Μεξικό - RACE: Επιστροφή στις νίκες για Rosberg (VIDEO)

Tα ρόστερ των ομάδων για το 2016

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ