FORMULA 1

Προκαλούν ανησυχία τα λόγια του Montezemolo για τον Schumi (VIDEO)

Προκαλούν ανησυχία τα λόγια του Montezemolo για τον Schumi (VIDEO)

Ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του Luca Cordero di Montezemolo σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ιταλικού περιοδικού.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ferrari ρωτήθηκε για τον Γερμανό πιλότο που βιώνει το δικό του Γολγοθά μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι. Και η αλήθεια είναι πως η απάντησή του δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

" Δυστυχώς τα νέα που έχω δεν είναι καλά, όχι τόσο καλά όσο ελπίζαμε", είπε ο 68χρονος πρόεδρος της Alitalia χωρίς να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

" Υπήρξε σπουδαίος Πρωταθλητής, αλλά η ζωή είναι πραγματικά περίεργη. Ήταν ο πιο πετυχημένος πιλότος της Ferrari. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην καριέρα του, το 1999 και γι' αυτό δεν ευθυνόταν ο ίδιος, αλλά εμείς. Δυστυχώς μια πτώση την ώρα που έκανε σκι, τον κατέστρεψε", πρόσθεσε εμφανώς φορτισμένος.

Επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Γερμανού επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 δεν υπάρχουν. Αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα είναι ότι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, ότι αντιλαμβάνεται όσα συμβαίνουν γύρω του και πως επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους.

Εδώ και λίγους μήνες έχει μεταφερθεί στο σπίτι του στην Ελβετία όπου με την βοήθεια της οικογένειάς του, εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και υπερσύγχρονων μηχανημάτων βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας. Μια διαδικασία που όλοι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι μακρόχρονη και ιδιαίτερα επίπονη.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Magnussen αντί Maldonado στη Renault!

Sbk 2016: πρωτάθλημα με κύρος

Ο Stoner επέστρεψε δριμύτερος και ορεξάτος στη Ducati

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ