FORMULA 1

Προειδοποίησε τον Vettel o Hamilton

Προειδοποίησε τον Vettel o Hamilton

O παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, μίλησε για την περίοδο σύγκρουσης με τον Γερμανό μετά από όσα έγιναν στο Αζερμπαϊτζάν.

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε μήνες από το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν αλλά έστω και τώρα, ο Lewis Hamilton ρίχνει φως σε όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Sebastian Vettel, μετά το μεταξύ τους "επεισόδιο" σε εκείνο τον αγώνα.

Μιλώντας στην εκπομπή "The Flying Lap" στο motorsport.tv, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε τη στάση που είχε απέναντι στον οδηγό της Ferrari.

"Όταν μιλήσαμε μετά το συμβάν, του τόνισα πως για εμένα αυτό ήταν σημάδι ότι δεν με σέβεται. Και να μη το επαναλάβει γιατί θα έχουμε προβλήματα. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο σε άλλο οδηγό, δεν ξέρω τι σκεφτόταν! Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση. Υποθέτω ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στην πίεση", είπε ο 32χρονος.

Στη συνέχεια, τόνισε το πως προσπάθησε και τελικά κατάφερε να μην επηρεαστεί αρνητικά από όσα συνέβησαν στο Μπακού.

"Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαχειριστείς μία κατάσταση. Ήξερα τι είχα πάει να κάνω εκεί και δεν σκόπευα να με αποπροσανατολίσει τίποτα από την επίτευξη του στόχου μου. Δεν θα άφηνα εαυτόν να πει κάτι ή να αντιδράσει με τρόπου που θα προκαλούσε αρνητικές συνέπειες. Όλα αυτά θα με έκαναν να παρεκκλίνω από τον απώτερο στόχο μου. Και προφανώς μέσω εμπειρίας, μαθαίνεις πώς να διαχειρίζεται σωστά τέτοιες καταστάσεις", τόνισε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes.

Photo Credits: mercedesamgf1.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ