FORMULA 1

Πριμ 12.500€ στη Mercedes

Πριμ 12.500€ στη Mercedes

H Mercedes επιβεβαίωσε το bonus που θα απονεμηθεί σε κάθε μέλος της ομάδας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στους κατασκευαστές.

Το ύψος του πριμ που θα εισπράξουν ο Λιούις Χάμιλτον και ο Νίκο Ρόσμπεργκ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους κατασκευαστές είναι μεγάλο και φανταζόμαστε πως δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ωστόσο έχει προνοήσει και για τους εργαζόμενους στην ομάδα και βέβαια πίσω στο εργοστάσιο του Μπράκλεϊ.

Εκπρόσωπος της Mercedes επιβεβαίωσε πως όλοι οι μόνιμοι εργαζόμενοι θα γίνουν πλουσιότεροι κατά 12.500 ευρώ, το δώρο της ομάδας προς εκείνους για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει.

Οι δύο οδηγοί κα ο τεχνικός διευθυντής Πάντι Λο επισκέφθηκαν το εργοστάσιο σήμερα (14/10), ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη του Νίκι Λάουντα. Η γιορτή θα κορυφωθεί αν ένας εκ των δύο οδηγών της ομάδας αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο Χάμιλτον προηγείται με διαφορά 17 βαθμών του Λάουντα.

Ανάλογου ύψους πριμ μοίραζε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια και η Red Bull στους δικούς της υπαλλήλους. Το 2012 είχε προκαλέσει αίσθηση το "δωράκι" 12.500 ευρώ του ιδιοκτήτη Ντίτριχ Μάτεστσιτς προς τους εργαζόμενους του.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Χάμιλτον στο Twitter διακρίνονται τα μπάνερ που έχουν ανέβει στο εργοστάσιο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ