FORMULA 1

POLL: Ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα;

POLL: Ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα;
Ο Nico Rosberg ή ο Lewis Hamilton

Ο Nico Rosberg ή ο Lewis Hamilton; Ή μήπως θα μπορέσει κάποιος άλλος να μπει σφήνα στη μάχη τους; Ψηφίστε ποιος θα κατακτήσει την Formula 1.

Μετά από 10 αγώνες Nico Rosberg και Lewis Hamilton έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά , με τον Γερμανό να οδηγεί την κούρσα με 168 βαθμούς και τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ακολουθεί με 167.

Όλα αυτά σχεδόν στα μισά του Πρωταθλήματος, καθώς απομένουν 11 αγώνες στους οποίους αναμένεται να πέσουν κορμιά. Η Mercedes AMG Petronas είναι και φέτος η απόλυτη κυρίαρχος έχοντας μέχρι στιγμής επικρατήσει στους 9 από τους 10 αγώνες.

Όπως όλα δείχνουν και ο φετινός τίτλος θα είναι υπόθεση των πιλότων της, μιας και τόσο η Ferrari όσο και η Red Bull δεν δείχνουν ικανές να απειλήσουν την παντοκρατορία της. Εκτός πια κι αν στο δεύτερο μισό της σεζόν γίνουν... πράματα και θάματα.

Για την ιστορία, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει ο Kimi Raikkonen με 106 βαθμούς. Ακολουθούν ο Daniel Ricciardo με 100 και ο Sebastian Vettel με 98.

O Rosberg που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχει μέχρι τώρα 5 νίκες και 3 pole positions, ενώ ο Hamilton που πέρασε στην αντεπίθεση από το Monaco και έπειτα, έχει 4 νίκες και 6 pole positions.

Η μάχη τους έχει φουντώσει και με 11 αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος όλα είναι ανοιχτά.

Ο 31χρονος Γερμανός κυνηγάει το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ο -επίσης 31χρονος- Άγγλος το τέταρτο. Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Πρωτάθλημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ στο Car and Driver:

Αυτοί είναι οι πιο θορυβώδεις δρόμοι της Αθήνας!
Νέα Volvo V40 και V40 Cross Country από 22.500€
Δείτε πως λειτουργούν οι αερόσακοι στα MotoGP
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ