FORMULA 1

"Πόλεμος" Renault και Force India

"Πόλεμος" Renault και Force India

Ο Managing Director της Renault εξέφρασε τη συμπόνια του στις ομάδες με μικρό προϋπολογισμό για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον ιδιοκτήτη της Force India.

Η νέα χρονιά στην Formula 1 θα έρθει με πάρα πολλές αλλαγές. Ήδη αρχίζουμε να παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τα νέα μονοθέσια αφού έχει ξεκινήσει η επόμενη παρουσίαση τους. Η αρχή έγινε με τη Sauber και ακολούθησαν αυτές των Renault και Force India.

Μάλιστα, από τις δηλώσεις που έγιναν στο περιθώριο των παρουσιάσεων των δύο τελευταίων ξεκίνησε και ένας μικρός "πόλεμος".

Η αρχή έγινε από τον Cyril Abiteboul. Managing Director της Renault τόνισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: "Πιστεύω πως αυτή η σεζόν θα είναι επίσης ένας αγώνας εξοπλισμών και πραγματικά συμπονώ τις ομάδες που δεν έχουν πολλούς πόρους. Πιστεύω πως το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της Force India για το μονοθέσιο θα έχει εξαφανιστεί μέχρι τώρα, απλώς για να ανταπεξέλθουν στους νέους κανονισμούς".

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ποιος είδε τον Vijay Mallya και δεν τον φοβήθηκε. Ο ιδιοκτήτης της Force India έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο σχετικά με την τοποθέτηση του Abiteboul: "Διάβασα σε ένα άρθρο σήμερα το πρωί ότι ο Cyril Abiteboul της Renault είπε πως οι φτωχότερες ομάδες, σαν τη Force India θα υποφέρουν στον πόλεμο των εξοπλισμών. Λοιπόν, καλή του τύχη. Ίσως χρειαστεί να μασήσει τα λόγια του. Δεν έχει σημασία η ποσότητα των εξοπλισμών που έχεις, έχει σημασία η ποιότητα του εξοπλισμού σου".

Αν μη τι άλλο η χρονιά ξεκίνησε με ενδιαφέρον...

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ