FORMULA 1

Ποιος οδηγός F1 είναι οπαδός της Ντόρτμουντ;

Dortmund's Marcel Schmelzer,raises the cup after Dortmund won the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Marcel Schmelzer,raises the cup after Dortmund won the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Μπορεί οι οδηγοί της F1 να είχαν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του GP του Μονακό όμως ένας από αυτούς είχε το μυαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τι κι αν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου είχαν την υπέρτατη πρόκληση της σεζόν – να δαμάσουν τη στενή αγωνιστική διαδρομή των δρόμων του Πριγκιπάτου του Μονακό; Ένα εξ αυτών φάνηκε πως μάλλον είχε το μυαλό του κάπου αλλού!

O λόγος για τον οδηγός της Renault F1, Nico Hulkenberg! Γεννημένος στο Έμεριχ της Βεστφαλίας, αγωνιούσε για την έκβαση του τελικού κυπέλλου στη Γερμανία καθώς εκεί αγωνιζόταν η αγαπημένη του ομάδα: η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

To απόγευμα του Σαββάτου όπου σημείωσε μόλις τον δωδέκατο χρόνο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών, ανέβασε ένα tweet με κασκόλ του αγαπημένου του συλλόγου, ευχόμενος καλή τύχη και τονίζοντας πως οι… δύο ομάδες του έχουν τα ίδια χρώματα!

Και μετά τον αγώνα όπου η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατακτώντας έτσι το τρόπαιο, μοιράστηκε το tweet των πανηγυρισμών από τα αποδυτήρια, το οποίο είχε δημοσιεύσει ο επίσημος λογαριασμός των Βεστφαλών. Κάνοντας μάλιστα tag τους Marco Reus και Pierre-Emerick Aubameyang που είναι φίλοι του.

Βέβαια η χαρά του Hulkenberg κόπηκε στον αγώνα του Μονακό όπου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από μόλις 15 γύρους με πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων της R.S.17.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ