FORMULA 1

Ποινή για Hulkenberg

Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS17.
Hungarian Grand Prix, Friday 28th July 2017. Budapest, Hungary.
Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS17. Hungarian Grand Prix, Friday 28th July 2017. Budapest, Hungary. RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM

O Nico Hulkenberg άλλαξε κιβώτιο ταχυτήτων στη Renault R.S.17 και χάνει θέσεις στο grid του αυριανού αγώνα.

Μπορεί ο Nico Hulkenberg να προκρίθηκε για μία ακόμα φορά στο τρίτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών, ωστόσο θα αναγκαστεί να εκκινήσει πιο χαμηλά στο grid του Grand Prix Ουγγαρίας.

Ο Γερμανός οδηγός έχει ποινή πέντε θέσεων στη σειρά εκκίνησης του ενδέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, λόγω αλλαγής κιβωτίου.

Η Renault εντόπισε πρόβλημα στο κιβώτιο της R.S.17 μετά το Grand Prix του Σίλβερστοουν (όπου ο Hukenberg τερμάτισε έκτος ισοφαρίζοντας το καλύτερο φετινό πλασάρισμά του) και προχώρησε σε αντικατάστασή του.

Μιας κι αυτό δεν ολοκλήρωσε τον προβλεπόμενο από τους κανονισμούς κύκλο των έξι αγώνων, ο 29χρονος έλαβε την ποινή πέντε θέσεων.

Έτσι, ενώ σημείωσε την έβδομη καλύτερη επίδοση στο Q3 του Χανγκαρόρινγκ, θα αναγκαστεί να εκκινήσει δωδέκατος. Αντίθετα ο teammate του στη Renault, Jolyon Palmer, θα κερδίσει μία θέση στο grid αφού θα ανέβει δέκατος.

Photo credits: renaultsport.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ