FORMULA 1

Πιστός στη Red Bull o Verstappen

Πιστός στη Red Bull o Verstappen

Ο Max Verstappen ξεκαθαρίζει ότι δεν αναζητά από τώρα νέο σταθμό στην καριέρα του και παραμένει στην Red Bull Racing.

Μπορεί η Red Bull Racing να μη διανύει την καλύτερη περίοδό της αγωνιστικά, καθώς φέτος δεν έχει δει μονοθέσιό της ψηλότερα από την τρίτη θέση, όμως η γενικότερη παρουσία της στη Formula 1 από το 2009 και μετά, αποδεικνύει πως ξέρει από… ανατροπές.

Σε αυτές προσμένουν και οι οδηγοί της και δεν "ψάχνονται" στην αγορά παρότι τόσο ο Daniel Ricciardo όσο και ο Max Verstappen, έχουν αποδείξει πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε ομάδας.

Άσχετα όμως ποιος μπορεί να τους θέλει, σημασία έχει πως τουλάχιστον ο νεαρός Ολλανδός, δεν θέλει –τουλάχιστον προς το παρόν- να βρει νέα αφεντικά.

" Είμαι σε μία πολύ καλή ομάδα, νιώθω καλά στις τάξεις της όμως θέλω κάποια στιγμή να αρχίσω να κερδίζω. Προς το παρόν έχω συμβόλαιο, είναι επίσης και η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στη Formula 1 άρα υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας, πως είμαι πιστός σε αυτή την ομάδα", είπε ο 19χρονος στην εκπομπή "The Circuit" που προβάλλεται στο ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN.

Ο Verstappen έκανε πρεμιέρα στον μαγικό κόσμο της Formula 1 το 2015, ως οδηγός της Scuderia Toro Rosso. Ενάμιση χρόνο μετά, πήρε "προαγωγή" στη Red Bull Racing, με την οποία χρίστηκε νικητής στο ντεμπούτο του: στο Grand Prix Ισπανίας!

Έκτοτε δεν έχει πανηγυρίσει άλλη νίκη, είχε όμως άλλες επτά παρουσίες στο βάθρο, με πιο πρόσφατη αυτή στο ρωσικό Grand Prix του Σότσι.

Photo credits: Red Bull Content Pool

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ