FORMULA 1

Πιστή στη Honda η McLaren

Πιστή στη Honda η McLaren

Παρά την τρίτη κατά σειρά τραγική σεζόν η McLaren δεν αλλάζει προμηθευτή υβριδικών μηχανών, παραμένοντας στη Honda.

Όταν ανακοινώθηκε η αναβίωση της θρυλικής συνεργασίας της McLaren με τη Honda, πολλοί ονειρεύτηκαν επιτυχίες ανάλογες εκείνων που η ιστορική ομάδα είχε στα χρόνια των Ayrton Senna και Alain Prost. Ακολούθησε μία απελπιστική πρώτη χρονιά, μία λίγο καλύτερη αλλά καθόλα μέτρια δεύτερη χρονιά και φέτος όλοι ήλπιζαν σε ένα νέο κεφάλαιο. Κι όμως, η ιαπωνική εταιρεία έκανε βήματα προς τα πίσω, οι υβριδικές της μηχανές παραμένουν οι πλέον ανίσχυρες στο grid και παράλληλα είναι και οι λιγότερο αξιόπιστες.

Έτσι, μετά τους πρώτους πέντε αγώνες του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, η McLaren δεν έχει κερδίσει ούτε ένα βαθμό και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία των κατασκευαστών. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα αλλάξει προμηθευτή υβριδικής μηχανής παρά το όσα ακούγονταν τους τελευταίους μήνες. Προφανώς το να σπάσει το συμβόλαιο με τη Honda θα έφερνε περισσότερες απώλειες παρά οφέλη κι έτσι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η συνεργασία των πλευρών θα συνεχιστεί και το 2018.

Πράγμα που επιβεβαίωσε μιλώντας στο GPUpdate.net ο ισχυρός άνδρας της McLaren, Zak Brown: "Παραμένουμε σταθεροί σε όσα λέμε και πιστοί στη Honda. Δεν θα υπάρξει αλλαγή".

Και ο Θεός, βοηθός…

Photo Credits: McLaren Media Centre

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ