FORMULA 1

Πήρε το "OK" και πάει στη Renault o Hulkenberg

SHANGHAI, CHINA - APRIL 17: Nico Hulkenberg of Germany and Force India in the Paddock ahead of the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 17, 2016 in Shanghai, China.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
SHANGHAI, CHINA - APRIL 17: Nico Hulkenberg of Germany and Force India in the Paddock ahead of the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 17, 2016 in Shanghai, China. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Γερμανός αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Sahra Force India με την οποία είχε συμβόλαιο και για το 2017. Eπόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Renault.

Η Sahara Force India ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Nico Hulkenberg από το συμβόλαιο που είχε με την ομάδα και για την επόμενη χρόνια και έτσι ο Γερμανός είναι ελεύθερος να μετακομίσει από το 2017 στη Renault με την οποία έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

« Έχοντας περάσει πέντε χρόνια μαζί μας, ο Nico έγινε εξαιρετικός φίλος και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας. Είναι ένας εκπληκτικός οδηγός και έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από οποιονδήποτε άλλο για αυτήν την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι θα μας λείψει, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες και θα ήταν λάθος να σταθούμε εμπόδιο στην απόφασή του», σχολίασε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Force India, Vijay Mallya.

O 29χρονος Γερμανός πιλότος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 74 Grand Prix με την Force India έχοντας συγκεντρώσει 274 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Η αξία μιας βίδας... (video)

Πήρε το "ok" και πάει στη Renault o Hulkenberg

Videos από τον θρίαμβο του Rosberg στη Suzuka

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ