FORMULA 1

Πήρε εξιτήριο ο Αλόνσο

Πήρε εξιτήριο ο Αλόνσο

Με ένα νεύμα προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο Φερνάντο Αλόνσο αποχώρησε από το νοσοκομείο. Δεν θα λάβει μέρος στις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης στη Φόρμουλα 1.

Περπατώντας και χαμογελώντας προς τους δημοσιογράφους που είχαν κατακλύσει το γενικό νοσοκομείο της Καταλωνίας, ο Φερνάντο Αλόνσο διέσχισε την πύλη του νοσοκομείου.

Ο οδηγός από το Οβιέδο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε από την περασμένη Κυριακή (22/2) μετά από ατύχημα στις δοκιμές εξέλιξης στο Μοντμελό.

Ο Αλόνσο που επέστρεψε φέτος στη McLaren θα συνεχίσει την ανάρρωση του στο σπίτι του, όπως ανακοίνωσε η βρετανική ομάδα.

Δεν έχει δοθεί καμιά πληροφορία για την υγεία του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την πίστα στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί διάσειση. Διατηρούσε ωστόσο τις αισθήσεις του και είχε επικοινωνία με τους κοντινούς του ανθρώπους, τον πατέρα του και το μάνατζερ του, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ που τον συνόδευαν στις δοκιμές.

Σύμφωνα με τον στενό του φίλο και πρώην "αφεντικό" του στη Renault, Φλάμπιο Μπριατόρε ο Αλόνσο δεν θυμάται καθόλου πως συνέβη το ατύχημα, κάτι που κρίνεται ως απόλυτα φυσιολογικό.

Φυσικά ο Αλόνσο δεν θα συμμετάσχει στις δοκιμές που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη (26/2) στο Μοντμελό. Τη θέση του στην MP4-30 θα πάρει ο τρίτος οδηγός της McLaren, ο Δανός Κέβιν Μάγκνουσεν.

Θυμηθείτε τα μεγαλύτερα ατυχήματα στην καριέρα του Αλόνσο στη Φόρμουλα 1

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ