FORMULA 1

Παρουσίαση με καμουφλάζ από τη Red Bull!

Παρουσίαση με καμουφλάζ από τη Red Bull!

Η Red Bull επέλεξε να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο με καμουφλάζ για να μην αποκαλύψει τα "όπλα" της ενόψει της νέας σεζόν στη Formula1. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε να κάνει την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου η Red Bull. Η νέα RB14 παρουσιάστηκε με καμουφλάζ αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αντί για τα παραδοσιακά της χρώματα (κόκκινο και μπλε) ήταν βαμμένη με ειδικούς χρωματισμούς για να μην αποκαλύπτει τα μυστικά της.

Όπως ξεκαθάριζαν οι άνθρωποι της ομάδας το νέο μονοθέσιο θα έχει τα παραδοσιακά χρώματα αλλά όλοι θα μπορέσουν να το δουν για πρώτη φορά στα επίσημα δοκιμαστικά που θα γίνουν στην Καταλονία.

Πάντως, οι δύο οδηγοί της ομάδας περιμένουν να δουν το νέο μονοθέσιο στην πίστα. Ο Μαξ Φερστάπεν είπε: "Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο, μακάρι να είναι και γρήγορο. Δυστυχώς έχει και αυτό το Halo, που είναι πραγματικά απαίσιο. Ελπίζουμε όμως, ότι θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός και κυρίως γρήγορο από την αρχή της σεζόν και όχι όπως τον προηγούμενο χρόνο, που τρέχαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αυτό είναι για εμάς το σημαντικότερο".

Από την πλευρά του ο Ρικιάρντο ήταν πιο αισιόδοξος: "Πιστεύω, ότι αυτή τη χρονιά θα παλέψουμε συχνότερα με τη Mercedes και τη Ferrari. Και αν συμπεριφερθεί το αυτοκίνητο στην πίστα, όπως στους προσομοιωτές, τότε θα κάνουμε μία καλύτερη εμφάνιση στον αγώνα της Μελβούρνης και θα παλέψουμε για μία θέση στο βάθρο".

Παρουσίαση με καμουφλάζ από τη Red Bull!
Παρουσίαση με καμουφλάζ από τη Red Bull!
Παρουσίαση με καμουφλάζ από τη Red Bull!
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ