FORMULA 1

Παραμένει ο Χούλκενμπεργκ

Παραμένει ο Χούλκενμπεργκ

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Force India και το 2015, όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Ο Γερμανός είναι όγδοος στη βαθμολογία.

Ελεύθερος να επικεντρωθεί στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν, δίχως να ανησυχεί για το αν θα έχει θέση στη Φόρμουλα 1 το 2015, είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Η Force India ανακοίνωσε πως ο Γερμανός οδηγός θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ο 27χρονος οδηγος απολαμβάνει την καλύτερη σεζόν του, βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει βαθμούς στους περισσότερους αγώνες.

"Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο και του χρόνου. Έχουμε ένα δυνατό συνεργάτη στο πρόσωπο της Mercedes και ο καθένας στην ομάδα έχει κίνητρο και θέλει μεγαλύτερη επιτυχία", είπε ο οδηγός.

Ο Χούλκενμπεργκ αγωνίστηκε στη Force India το 2011 και το 2012. Το 2013 πήγε στη Sauber και ενώ σύμφωνα με τον μάνατζερ του είχαν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με τη Ferrari, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τον Κίμι Ράικονεν. Έτσι ο Χούλκενμπεργκ, ένας από τους ψηλότερους οδηγούς στο grid, επέστρεψε φέτος στην ομάδα του Βιτζάι Μαλία.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ